Comanda


TRIMITE ACUM O CERERE DE OFERTA PENTRU MOBILA LA COMANDA!IATA CARE SUNT PASII PENTRU A FACE O CERERE DE PRET


Masurati spatiul in care veti amplasa mobilierul cu o ruleta obisnuita. O eroare de cativa cm nu prezinta importanta in aceasta faza. Faceti-va o imagine aproximativa a ceea ce doriti sa vi se execute. De exemplu: mobilier de bucatarie format din 3 dulapuri de 60 x 60 x 90 cm (L x l x H), masca chiuveta de 80 x 60 x 90 cm, 3 dulapuri suspendate de 70 x 30 x 60 cm etc.


Comunicati-ne rezultatul acestei prime decizii intr-o vizita la sediul firmei / e-mail / telefonic sau prin formularul de mai jos. De asemenea puteti atasa o poza, schita pe baza careia sa primiti o oferta de pret, comunicandu-ne in acest caz numai dimensiunile totale (L x l x H). Cererea dvs. va fi evaluata de catre reprezentantii nostri de vanzari care va vor oferi consultanta si pentru alegerea materialelor, culorilor, accesoriilor si va vor comunica una sau mai multe variante ale ofertei Ideal Decor cu preturile si conditiile de plata aferente.


In momentul in care oferta Ideal Decor vi se pare in concordanta cu dorinta dvs. , se trece la etapa finala de pregatire a proiectului. Specialistii Ideal Decor vin la sediul, domiciliul dvs. , fac masuratorile de precizie, verifica posibilitatile de montaj a corpurilor suspendate (apar dificultati la peretii din rigips) si se trece la proiectarea propriu-zisa a mobilei dvs.


Proiectul final este definitivat printr-o noua consultare cu dvs. Se stabileste versiunea finala care va fi realizata.

O data convenita varianta finala de proiect si de pret, se incheie contractul, se stabileste termenul de executie cel mai scurt posibil si achitati un avans. La finalizarea montajului se achita restul de plata.


INSTRUCTIUNI


  • Folositi o ruleta normala
  • Masurati lungimea spatiului
  • Masurati inaltimea spatiului
  • Nu uitati sa specificati pe schita toate cotele: Lungime, latime (adancime) , inaltime

  • FORMULAR PENTRU CERERE DE OFERTA ON-LINE


    Completati corect toate campurile, astfel ca reprezentantii nostrii sa poata evalua corect cererea dvs. si sa va poata contacta.

    Puteti sa faceti si upload de schite in formatele acceptate:


    Prenume si nume*:
    E-mail*:
    Telefon:

    Intrebari, observatii sau comentarii:
    Va rugam sa ne scrieti aici in legatura cu orice intrebari sau
    nelamuriri legate de oferta noastra.

    Incarcati schita:
    Nota: Dimensiunea fisierului nu trebuie sa depaseasca 1MB

    Doresc sa ma abonez la newsletterul de oferte speciale Ideal Decor

    *Campurle "Nume" si "E-mail" trebuie completate.
    Introduceti codul:    


    MobilaSiDecoratiuni.ro Catalog Reclama Firma Constructii CaseSiGradini.ro