Pentru a ne sustine seriozitatea si eficienta, va oferim o gama larga de servicii GRATUITE:


Consiliere

Ideal Decor asigura consultanta gratuita clientilor firmei pentru a gasi solutia ideala, care sa echilibreze limitarile spatiului cu preferintele clientului, cu un design peformant, de ultima ora si cu obiceiurile privind utilizarea ergonomica a pieselor de mobilier. Astfel, putem oferi o solutie integrala si integrata nevoilor si gusturilor specifice clientului.


Proiectare

Inginerii Ideal Decor creeaza designul si proiectul detaliat care sa puna in practica dorintele clientului. In cazul in care clientul are o varianta proprie de design pentru care isi asuma copyright-ul, inginerii nostrii realizeaza un proiect adaptat posibilitatilor spatiului, pastrand armonia designului initial.


Contractare

Inginerii nostri va vor oferi explicatii privind termenele de executie, livrare si montaj. Veti putea realiza impreuna bugetarea investitiei dumneavoastra: puteti alege configuratia mobilierului, astfel incat dorintele dumneavoastra sa se indeplineasca la un raport pret/calitate convenabil.


Livrare

Ideal Decor va livra gratuit mobilierul comandat, la locatia specificata de dumneavoastra, in aria orasului si in imprejurimi. Pentru livrari in zone mai indepartate se va stabili de comun acord o taxa de transport.
De asemenea efectuam transport contra cost pentru mobilier achizitionat de dv. de la magazine ce nu va ofera aceasta facilitate.


Montaj

Echipele noastre specializate de tamplari si montatori vor realiza asamblarea mobilierului in spatiul in care se va face livrarea.
De asemenea efectuam montaje contra cost pentru mobilier achizitionat de dv. de la magazine ce nu va ofera aceste servicii.


Garantie si post garantie

Ideal Decor asigura 24 de luni garantie pentru manopera mobilierului. Aceasta perioada este urmata de o post garantie de 60 de luni, in care vom acorda prioritate cererilor dumneavostra.


Nu v-am convins inca?!

Va invitam sa vizitati portofoliul nostru de lucrari din sectiunea PRODUSE. Asteptam sa ne contactati pentru orice informatie dorita.


MobilaSiDecoratiuni.ro Catalog Reclama Firma Constructii CaseSiGradini.ro